Producten per pagina:
 • NO-HA® 2.0 Slide
  Functionele karakteristieken

  De No-Ha ® 2.0 Slide is een deurgreep die in het deurblad verdwijnt en kan gebruikt worden op alle schuifdeuren, zowel deze die in de muur schuiven als degene die ervoor geplaatst worden. Het uitzicht van de greep is dezelfde als deze van de No-Ha ® 2.0 voor draaideuren. Het No-Ha ® afwerkingsplaatje is niet inbegrepen in het mechanisme om de mogelijkheid te laten dit aan te passen aan de afwerking van het deurblad.

  Het No-Ha ® afwerkingsplaatje is al supplement beschikbaar in MDF en in geborstelde inox. De uitfrezing in het deurblad is dezelfde als deze voor de No-Ha ® 2.0 voor draaideuren.
  Bij de in de muur verdwijnende schuifdeur dient op de kop een supplementair stukje geplaatst te worden om de deur weer uit de muur te trekken.
  Bekijken
 • NO-HA® 2.0 mini
  Onzichtbare grepen voor zowel schuifdeuren, draaideuren, ladefronten als schuifdeuren in 1 lijn! Kunnen door middel van MDF afdekplaatje (voorzien van primer) perfect geschilderd worden in dezelfde kleur als fronten, deuren of
  muren.
  No-Ha magnetisch slot voor standaard deuren of WC-deuren ook beschikbaar! Bekijken
 • NO-HA® Cartel 2.0L mini
  Het greepje “Cartel” is speciaal ontworpen voor het No-Ha 2.0 L slot om het minimalistische uitzicht van de deur zoveel mogelijk te bewaren. De Cartel is uitgevoerd in inox en wordt gebruikt om het WC slot langs één zijde te sluiten.

  Te gebruiken in combinatie met WC slot 1210 NM937. Bekijken
 • NO-HA® Locco 2.0L mini
  De No-Ha 2.0 L kan gebruikt worden met elk in de handel verkrijgbaar systeem, maar omdat deze
  systemen meestal zwaar zijn hebben we een eigen greepje “Locco” ontwikkeld om het minimalistische uitzicht van de deur zoveel mogelijk te bewaren.

  Te gebruiken in combinatie met WC slot 1210 NM937. Bekijken
 • NO-HA® Single
  De No-Ha ® Single is een greep die in het deurblad verdwijnt en kan gebruikt worden op alle schuifdeuren voor kasten, alle draaideuren voor kasten en voor schuifladen.

  Apart te bestellen: afwerkingsplaatjes MDF of INOX (1 per greep) Bekijken